Close navigation menu

Triviaalikoulu

Keskiviikkona 27.3.2024 Klo 19.

Triviaalikoulu on Bar Kukan uusi kulttuuri- ja viihdepainotteinen tietovisa! Elokuva ja musiikki ovat visassa vahvasti esillä, samoin kirjallisuus ja kuvataide. Triviaalikoulussa opiskelemme myös ruoan ja juoman saloja – unohtamatta kysymyksiä TV:n historiasta, jalkapallosta ja kaupunkikulttuurista.

Uudessa baarivisassa on sanallisten kysymysten lisäksi ääni- ja kuvanäytteitä, ja välillä kuulemme myös eläviä, livenä soitettuja musiikkikysymyksiä. Triviaalikoulu on viihdyttävä ja laaja-alaisesti innostava tietovisa, joka jättää tilaa päättelylle, pohdinnalle ja valistuneille arvauksille! Voit osallistua vaikka yksin, kahdestaan kaverin kanssa, tai osana maksimissaan viiden hengen suuruista joukkuetta.

Triviaalikoulussa viihdyt ja valaistut – etkä taatusti jää luokallesi!

Vetäjinä toimivat jo aiemmissa visailuyhteyksissä ansiokkaiksi osoittautuneet Topias Tiheäsalo ja Roni Gren!

Triviaalikoulun syyskausi koostuu neljästä osakilpailusta, mutta osallistua voi hyvin yksittäisiin visoihinkin, joissa niissäkin on tiedossa palkintoja.

Visat keskiviikkoisin 31.1. / 28.2. / 27.3. / 24.4. klo 19:00-n. 21:00.

Bar Kuka is a living room for friends of good music, quality drinks and various aspects of art and popular culture. It is located in historical premises in the heart of Turku.