Close navigation menu

LIVE Vera Wall + DJ Teoysi

Perjantaina 5.4.2024 Klo 21.

Live: VERA WALL (21.00) + DJ Teoysi
Vapaa pääsy!

Monille Vera Wall on tuttu hänen debyyttisinkusta nimeltä ”JENKKI”. Kappale sai kiitettävän vastaanoton useilla eri alustoilla, sekä oli ehdolla vuoden kappaleeksi Indie Awards gaalassa 2023. Kesällä 2023 julkaistiin artistin debyytti EP “Mistä alkaisit”.

Vera on tehnyt musiikkia ammattimaisella tasolla vasta muutaman vuoden ajan, mutta omistanut elämänsä musiikille ja sen haasteille koko ikänsä ajan luoden samalla hänelle työkalut sekä sanoittaa, sovittaa että tuottaa kappaleensa pääosin itse. Viimeinen silaus kappaleille on tuottaja Väinö Walleniuksen käsialaa, jonka kanssa Vera on tehnyt tiivistä yhteistyötä näiden vuosien ajan.

Sanoitukset ovat Veralle hyvin henkilökohtaisia, mikä huokuu hänen tunteikkaasta tulkinta tavastaan ja kyvystään saada kuuntelijat samaistumaan kappaleiden tarinoihin. Veran lavapreesens ja kyky ottaa tila haltuun ovatkin artistin vahvuuksia, ja mikin takana hän suorastaan puhkeaa kukkaan jättämättä ketään huoneessa kylmäksi.

Bar Kuka is a living room for friends of good music, quality drinks and various aspects of art and popular culture. It is located in historical premises in the heart of Turku.